1-عفونت
ترشحات در قسمت کاشت ایمپلنت،التهاب و تغییر رنگ در ان ناحیه ،درد و در برخی عفونت ها تب،دارید ممکن است دچار عفونت بعد از ایمپلنت باشید که خود علل مختلفی را میتواند داشته باشد من جمله ،
رعایت نشدن بهداشت و تمیزی و به وجود امدن عفونت توسط باکتری های جمع شده در دهان و اطراف دندان
ضعف سیستم ایمنی، و هم چنین روند نادرست انجام جراحی فرد را در خطر ابتلا به عفونت قرارمیدهد.
در اکثر موارد پزشک با تجویز انتی بیوتیک عفونت را از بین برده و در معدود موارد عفونت زیاد بوده و برای درمان از فرایند جراحی استفاده میکنیم.
2-عدم پیوند ایمپلنت با استخوان
استفاده از مواد بی کیفیت و ایمپلنت های نامناسب،جابه جایی ایمپلنت در دوره درمان،عدم ارزیابی وضعیت دقیق کمیت و کیفیت سلامت استخوان،رعایت
ایمپلنتهای مدرن، چه برای اهداف زیبایی و چه به دلایل عملکردی و درمانی، فرآیندی مرحلهای دارند که ممکن است بسته به تراکم و سلامت استخوان فک وضعیت بافتهای لثه، زمانبر باشد. بنابراین، انجام ایمپلنت باید توسط جراحان مجرب و در کلینیکهای معتبر و پس از مشاوره با تیمی حرفهای و ارزیابی دقیق صورت گیرد.
3-آسیب بافت مجاور یا عصب
این عارضه ممکن است به دلیل استفاده نامناسب از تکنیک های ایمپلنت،عدم انتخاب دندانپزشکی متخصص، به کار نگرفتن دقت لازم در بررسی عکس های رادیوگرافی از فک و دندان بیمار و عدم توجه به سی تی اسکن بیمار به وجود اید که علائم ان میتواند تحت تاثیر قرارگرفتن حس چشایی بیمار و یا بی حسی کامل در ان ناحیه از لثه و اطراف ان ویا درددر نواحی صورت زبان و فک بیمار باشد.