چه زمان به ایمپلنت نیاز داریم؟
ایمپلنت، در مجهزترین کلینیک دندان مشهد
زمانی که دندان را از دست میدهید شاید اولین چیزی که به ذهن میرسد دندان مصنوعی باشد البته این دندان
مصنوعی ایراد هایی دارد که طی تجربه و نیاز مراجعین از نظر متخصصان تیک درمان ایده آلش نمی باشد و
بهترین گزینه روی میز ایمپلنت هست.
ایمپلنت بهترین جایگزین دندان از دست رفته است که در یک مرحله جراحی بعد از 3ماه روکش آن چسبانده
می شود و بعد از آن شما صاحب دندان های ثابت مشابه دندان طبیعی خود می شوید و به اعتماد نفس
ولبخند خود چه چه بسا بیش تر باز می گردید.
در ادامه به برسی ایمپلنت بطور کامل می پردازیم و به همگی سوالات شما پاسخ می دهیم.
مزیت ایمپلنت در تیک چیست؟
- 1- جراحی توسط متخصص
- 2- انجام پروتز توسط متخصص
- 3-روکش ایمپلنت به روش جدید دیجیتال اسکن میشود
- 4-شرایط پرداخت اقساطی و بدون بهره انجام میشود
تعرفه خدمات
ایمپلنت سوئیسی
22.000.000 تومان
ایمپلنت آلمانی
18.000.000 تومان
ایمپلنت کرهای
12.500.000
مراحل ایمپلنت در تیک
بطور کلی درمان ایمپلنت به صورت دو مرحله ای انجام می شود (جراحی + روکش) که درکلینیک تیک
با توجه به شرایط استرس مراجعه کننده مشاوره قبل از درمان وبرنامه ریزی
روز درمان بصورت رایگان انجام می شود و معاینه اولیه بصورت مجازی
با عکس رایدو گرافی انجام می شود که برای بیماران چه در شهر مشهد
چه شهرستان ها امکان طرح درمان و اگاهی از درمان بصورت تکی فراهم می شود.
با رزرو نوبت قبلی از طریق مشاورین کلینیک تیک درمان توسط متخصص فک و صورت ولثه انجام میشود و بعد از حدود 3ماه مراحل روکش آغاز میشود
که شامل:
1-اسکن دیجیتال توسط مهندسین تیک
2-تحویل و برسی توسط متخصصین پروتز دندان
3-چک کردن روکش ایمپلنت با مدل واقعی
چرا انتخاب من تیک است؟
پرداخت اقساطی
بدون نگرانی قسطی پرداخت کنید
پشتیبانی کلینیک
کلینیک تیک حامی مراجعه کنندگان خود
مشاوره و معاینه رایگان
مشاوره با متخصصان سلامت وارائه بهترین طرح درمان
پزشکان متخصص
همکاری تیم متخصص
پرداخت اقساطی
بدون نگرانی قسطی پرداخت کنید
پشتیبانی کلینیک
کلینیک تیک حامی مراجعه کنندگان خود
مشاوره و معاینه رایگان
مشاوره با متخصصان سلامت وارائه بهترین طرح درمان
پزشکان متخصص
همکاری تیم متخصص
میزبان شما هستیم
در مورد ایمپلنت تیک بیشتر بدانید.
ایمپلنت دندانی، به عنوان ماندگارترین و مطمئنترین روش برای جایگزینی دندانهای از دست رفته، گزینهای عالی است. در این روش یک پایه تیتانیومی یا زیرکونیا که مانند ریشه دندان در استخوان فک قرار میگیرد و پیوندی نزدیک به استخوان ایجاد میکند. سپس بر روی این پایه، اباتمنت قرار میگیرد , تا روکش که قسمت ظاهری دندان را تشکیل میدهد، روی آن نصب شود. روکش با رنگ و شکل دندانهای طبیعی طراحی میشود.
1-حفظ ساختار استخوان فک
علاوه بر جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان فک به حفظ ساختار استخوان فک کمک کرده و از افتادگی و تغییر فرم صورت جلوگیری می کند. در جایی که دندان وجود ندارد، استخوان فک به دلیل نبود تحریک شروع به تحلیل می کند.
اگر بعد از دست دادن دندان کاشتی انجام ندهید آن قسمت از استخوان قسمتی از حجم خود را از دست می دهد و این از دست دادن استخوان ادامه خواهد داشت.
پروتزهای دندانی حتی می توانند تحلیل استخوان را تسریع کنند، زیرابه دلیل سست شدن بر روی استخوان به تدریج استخوان فک ساییده شده به مرور ازبین بین می روند.
از آنجا که فیکسچر جایگزین ریشه و اتصال آن از طریق اباتمنت به روکش ، جایگزین دندان می شود جویدن ، مانند دندان طبیعی صورت می گیرد و تحریک لازم برای رشد طبیعی استخوان فراهم می شود.
2-نگهداری آسان
مراقبت از سلامت ایمپلنت ها مشابه دندان های طبیعی است که برای حفظ دائم انها در زیر به آن اشاره خواهیم کرد:
- رعایت بهداشت دهان و دندان
- حداقل دوبار در روز مسواک زدن ، تمیز کردن بین دندان ها با نخ دندان و استفاده از دهان شویه
- ترک عادات مضر از جمله کشیدن سیگار و مصرف مواد خوراکی سخت
- مراجعه به پزشکان برای معاینه و بررسی منظم.
3-شکل طبیعی
ایمپلنت ها به دلیل شباهتی که به دندان های طبیعی دارند لبخندی زیبا و طبیعی به صورت شما خواهند بخشید.
4-طول عمر و دوام بیشتر
ایمپلنت دندان دوام بسیار بالایی داشته و میتوان تا سالهای طولانی به شرط مراقبت آن را حفظ کرد. تیتانیوم فلزی زیستسازگار است و به دلیل ادغام با استخوان عمر طولانی دارد. تحقیقات نشان میدهد که طول عمر ایمپلنتهای دندان در 10تا 15 سال اول حدودا 95% میباشد. البته عوامل مختلفی در میزان این ماندگاری تاثیر دارند.
5-متکی نبودن به دندان های مجاور
برخلاف بریج ها ایمپلنت ها به دندان های اطراف متکی نیستند و برای جایگذاری آنها نیاز به تراشیدن دندان های کنارشان نیست آنها بدون برهم زدن ساختار استخوان مستقیما در استخوان فک قرار می گیرند و با آن ادغام می شوند به همین علت استقامت بسیار زیادی دارند.
6-توانایی بهتر برای جویدن
با لغزش دندان مصنوعی ممکن است جویدن برای شما دشوار شود. ایمپلنت های دندانی مانند دندان های طبیعی در فک شما ثابت می شوند و این امکان را به شما می دهد که غذای خود را به راحتی و بدون درد بخورید.
7-جلوگیری از بیماری های دهان و دندان و بیماری های گوارشی
بهبود در جویدن همراه با هضم بهتر غذا می تواند مشکلات گوارشی را کاهش داده همچنین با داشتن دندان های سالم ،به استفاده از میوه ها و سبزیجات تمایل بیشتری پیدا کرده و در نتیجه به سمت سلامت بیشتر خود گام خواهیم برداشت.
از سویی،عفونت ها و التهابات و بیماری های دهانی ناشی دندان میتواند تاثیر منفی بر روی عملکرد دستگاه گوارش و سلامت بدن داشته باشد.
8-توانایی بهتر صحبت کردن.
دندان مصنوعی در دهان شما می لغزد ایمپلنت های دندانی به شما کمک می کنند که بدون سر خوردن دندان هایتان به راحتی صحبت کنید.
9-راحتی بیشتر
لثه ها تغییر شکل می دهند تا حفره هایی را که دندان دارید پر کنند و طی زمان تغییر شکل می دهند، بنابراین دندان مصنوعی ها شل می شوند و جابجا می شوند. دندانپزشکان توصیه می کنند که هر چند وقت پروتزهای خود را مرتب کنید و هر چند سال یکبار پروتزهای خود را به طور کامل عوض کنید، زیرا لثه های شما در طول زمان تغییر شکل می دهند. از آنجایی که ایمپلنت ها ثابت هستند می توانند راحت تر از پروتزهایی باشند که روی لثه های شما می لغزند.
1-مشاوره و ارزیابی اولیه
در این مرحله، پزشک وضعیت لثهها و دندانها را معاینه کرده و با استفاده از تصویربرداری رادیولوژی یا سیتیاسکن، وضعیت استخوان فک را بررسی میکند. بر اساس نیاز شما، نوع مناسب ایمپلنت انتخاب میشود. اگر نیاز به کشیدن دندان باشد، این عمل میتواند چند روز قبل یا همزمان انجام شود. در برخی موارد، ممکن است تراکم استخوان فک برای کاشت ایمپلنت کافی نباشد و در این صورت، جراحی پیوند استخوان یااستفاده از پودر استخوان برای افزایش حجم و تراکم استخوان فک انجام میشود.
2-جراحی وقرار دادن پایه ایمپلنت
در این مرحله، پایه ایمپلنت که معمولاً از جنس تیتانیوم است، به استخوان فک متصل میشود. برای راحتی بیمار، ابتدا از بیحسی استفاده میشود و سپس پزشک برش کوچکی در لثه ایجاد میکند تا به استخوان فک دسترسی پیدا کند و حفرهای برای قرار دادن پایه ایمپلنت ایجاد کند. این مرحله بین سه تا شش ماه طول میکشد تا استخوان به پایه پیوند بخورد.
3-قرار دادن روکش موقت:
پس از قرار دادن اباتمنت، از ناحیه ایمپلنت قالبگیری میشود تا روکش موقت بهطور دقیق ساخته شود. به طور کلی بسته به نوع درمان شما، توجه به مراقبت ها، آسیب دیدگی دندان مدت استفاده از روکش های موقت بین چند روز تا چند
هفته متغیر می باشد،جنس آنها متفاوت از روکش های دائمی است و اغلب اکرلیک پلاستیکی است.
در طول این مدت از خوردن خوراکی های سفت، شیرین و چسبناک خودداری کنید و سعی کنید از غذاهایی سرد با بافت نرم مانند میوه ها و سبزیجات نرم، انواع سوپ، لبنیات، اسموتی، پوره ها و…استفاده کنید.
توجه داشته باشید به علت موقتی بودن روکش قطعا جایگذاری آنها نیز مانند روکش دائمی نیست و ممکن است مواد خوراکی به زیر سطح آن نیز نفوذ کند و باعث ایجاد حساسیت هایی در شما باشد در نتیجه باید نکات تغذیه ای و مسواک زدن را در این دوره نیز رعایت کنید و جهت عدم تغییر رنگ زودرس و ایجا لک در آنها از استعمال دخانیات نیز خودداری کنید.
4-نصب روکش دائمی بر روی ایمپلنت
طراحی و اسکن دیجیتال دندان برای روکش دائمی انجام میشود. این روکش از ترکیبات سرامیکی ساخته شده و پس از آماده شدن، بر روی ایمپلنت نصب میشود تا با سایر دندانها هماهنگ باشد.
پزشک در مورد مراقبتهای بهداشتی و نگهداری از روکش به شما توضیح میدهد و زمان مناسب برای معاینههای آینده را هماهنگ میکند. کاشت شما به مدت یک سال شامل ضمانت کلینیک خواهد بود.
1-عفونت
ترشحات در قسمت کاشت ایمپلنت،التهاب و تغییر رنگ در آن ناحیه ،درد و در برخی عفونت ها تب ممکن است نشانه عفونت بعد از ایمپلنت باشد. که خود علل مختلفی را می تواند داشته باشد من جمله ،
رعایت نشدن بهداشت و تمیزی و به وجود آمدن عفونت توسط باکتری های جمع شده در دهان و اطراف دندان
ضعف سیستم ایمنی، و همچنین روند نادرست انجام جراحی فرد را در خطر ابتلا به عفونت قرار می دهد.
در اکثر موارد پزشک با تجویز آنتی بیوتیک عفونت را از بین برده و در معدود موارد عفونت زیاد بوده و برای درمان از فرایند جراحی استفاده می کنیم.
2-عدم پیوند ایمپلنت با استخوان
استفاده از مواد بی کیفیت و ایمپلنت های نامناسب،جابه جایی ایمپلنت در دوره درمان،عدم ارزیابی وضعیت دقیق کمیت و کیفیت سلامت استخوان
ایمپلنتهای مدرن، چه برای اهداف زیبایی و چه به دلایل عملکردی و درمانی، فرآیندی مرحلهای دارند که ممکن است بسته به تراکم و سلامت استخوان فک، وضعیت بافتهای لثه، زمانبر باشد. بنابراین، انجام ایمپلنت باید توسط جراحان مجرب و در کلینیکهای معتبر و پس از مشاوره با تیمی حرفهای و ارزیابی دقیق صورت گیرد.
3-آسیب بافت مجاور یا عصب
این عارضه ممکن است به دلیل استفاده نامناسب از تکنیک های ایمپلنت،عدم انتخاب دندانپزشکی متخصص، به کار نگرفتن دقت لازم در بررسی عکس های رادیوگرافی از فک و دندان بیمار و عدم توجه به سی تی اسکن بیمار به وجود آید که علائم آن میتواند موجب تحت تاثیر قرارگرفتن حس چشایی بیمار و یا بی حسی کامل در آن ناحیه از لثه و اطراف ان ویا درد در نواحی صورت، زبان و فک بیمار باشد.
1-پیچ ایمپلنت یا فیکسچر
که از دو جنس تیتانیوم یا زیرکانیوم می باشد که معمولا از تیتانیوم که دارای مطابقت بیولوژیک با بدن انسان می باشند و واکنش آلرژیکی با بدن ندارند استفاده می شود. فلزی با کیفیت که باعث ایجاد یک لایه محافظ در برابر سایش و تحلیل بر روی سطح خود می شود. خاصیت غیر مغناطیسی بودن آن و مقاومت در برابر اکسیژن و ترکیبات نمک و اسید شرایط لازم را برای استفاده از آن در ساختار ایمپلنت فراهم کرده است. باخصوصیات ذکرشده فیکسچر هنگامی که در فک بیمار قرار بگیرد، ماندگاری بالایی دارد وبه عنوان ریشه عمل می کند و در استخوان فک قرار گرفته و با آن جوش می خورد.
2-اباتمنت
اتصال دهنده ای تیتانیومی یا ترکیبی فلزی_سرامیکی است که بر روی فیکسچر قرار می گیرد و آن را به روکش وصل میکند.
اباتمنت دارای دو نوع استاندارد که به طور معمول استفاده می شود و اباتمنت سفارشی است.
اباتمنت سفارشی بعد از ارزیابی وضعیت ساختاری فک و دندان های بیمار صورت می گیرد،در مواردی که نیاز به طراحی دندان ها با زاویه های خاص داریم مورد استفاده قرار می گیرد که با استفاده از تکنولوژی های چاپ و اسکن سه بعدی و فرزکاری های دقیق امکان پذیر است.
این زاویه سازی متناسب با فک سبب توزیع متناسب نیرو ها و فشارهای حاصل از جویدن شده که نتیجه آن راحتی بیمار و عملکرد بهینه ایمپلنت هاست.
3-روکش
این قسمت بر روی اباتمنت سوار میشود و ظاهر و عملکرد طبیعی دندان را فراهم میکند،که جنس آن میتواند آلیاژی فلزی که دارای استقام به نسبت بالا،سرامیک که همخوانی رنگی طبیعی ای با دندان دارد و یا ترکیبی باشد که بسته به شرایط و نیاز بیمار و نظر پزشک مورد استفاده قرار می گیرد.
در صورت رعایت بهداشت دندان و جایگذاری مناسب میتوان انتظار طول عمر 10تا 20 سال را از روکش های خود داشته باشید.
البته روکش های در صورت شکستگی آسیب یا تغییر رنگ قابل تعویض می باشند.
زمان بهبودی بعد از جراحی متفاوت است، اما بیشتر افراد می توانند حدود 3 روز پس از جراحی به فعالیت های عادی خود بازگردند.
بلافاصله بعد از جراحی، ممکن است علائم زیر را داشته باشید:
تورم و کبودی لثه ها و صورت ، درد در محل ایمپلنت ، خونریزی جزئی
دندانپزشک یا جراح شما ممکن است برای شما مسکن و آنتی بیوتیک تجویز کند.که طبق تجویز مصرف می کنید.
زمان بهبودی بعد از جراحی متفاوت است، اما بیشتر افراد می توانند حدود 3 روز پس از جراحی به فعالیت های عادی خود بازگردند.
بلافاصله بعد از جراحی، ممکن است علائم زیر را داشته باشید:
تورم و کبودی لثه ها و صورت ، درد در محل ایمپلنت ، خونریزی جزئی
دندانپزشک یا جراح شما ممکن است برای شما مسکن و آنتی بیوتیک تجویز کند.که طبق تجویز مصرف می کنید.
وبلاگ
اجزای ایمپلنت
1-پیچ ایمپلنت یا فیکسچر که از دو جنس تیتانیوم یا زیرکانیوم می باشد که معمولا…
معایب ایمپلنت
1-عفونت ترشحات در قسمت کاشت ایمپلنت،التهاب و تغییر رنگ در ان ناحیه ،درد و در…
مزایا ایمپلنت
1-حفظ ساختار استخوان فک علاوه بر جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان فک به حفظ ساختار…
ایمپلنت چیست؟
ایمپلنت دندانی، بهعنوان ماندگارترین و مطمئنترین روش برای جایگزینی دندانهای از دست رفته، گزینهای عالی…
کلینیک تیک با ارائه مجهز ترین دستگاه ها و پزشکان متخصص و پشتیبانی همیشگی آماده ارائه خدمات دندانپزشکی زیبایی و درمانی به شما است
مشهد، عبادی 69، پلاک 7
تلفن تماس: